Ο Πάτροκλος Γεωργιάδης είναι ο νέος Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας - iefimerida.gr

Ο Πάτροκλος Γεωργιάδης είναι ο νέος Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας

Ο Πάτροκλος Γεωργιάδης είναι ο νέος Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλλαγή σκυτάλης στη θέση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, με τον Πάτροκλο Γεωργιάδη να αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Το όνομα του κ.Γεωργιάδη είχε ακουστεί και για τη θέση του Γενικού Γραμματέα στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, στο πλευρό δηλαδή του Αντώνη Μανιτάκη. Υπενθυμίζεται πως είναι μία θέση, την οποία γνωρίζει ο κ.Γεωργιάδης, αφού είχε υπηρετήσει στο τότε ενοποιημένο υπουργείο Εσωτερικών επί διακυβέρνησης Καραμανλή, με πολιτικό προϊστάμενο τον Προκόπη Παυλόπουλο.

Ο Πάτροκλος Γεωργιάδης ήταν στον στενό πυρήνα των συνεργατών του Κώστα Καραμανλή πριν από τις εκλογές της 7ης Μαρτίου του 2004, μάλιστα είχε αναλάβει και επικεφαλής του Εθνικού Τυπογραφείου. Ενώ είχε διατελέσει και σύμβουλος έκδοσης στα «Επίκαιρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ