Μητροπολίτες vs Βασιλόπουλου:«Η Μίτρα δεν είναι αποκριάτικο καπέλο»

Μια προκλητική φωτογράφηση του Χρήστου Βασιλόπουλου πριν από πέντε χρόνια ήρθε και πάλι στην επικαιρότητα όταν την «ανακάλυψε» εκκλησιαστικό δίκτυο που προβάλλει θρησκευτικές ειδήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

«Η πράξη του σοκάρει. Η Αρχιερατική Μίτρα δεν είναι αποκριάτικο καπέλο. Έχει συγκεκριμένη λειτουργική χρήση και συμβολισμό στο πλαίσιο της Θείας Λειτουργίας. Δεν επιτρέπεται να την χρησιμοποιεί κανένας εκτός από τους Αρχιερείς. Για ποιο λόγο το κάνει αυτό; Απλά και μόνο για να κερδίσει λίγα λεπτά δημοσιότητας; Δεν καταλαβαίνει ότι προσβάλει κάτι που έχει σημασία για πολλούς άλλους συνανθρώπους του;».

Μητροπολίτες vs Βασιλόπουλου:«Η Μίτρα δεν είναι αποκριάτικο καπέλο» | iefimerida.gr 0

Αυτό είναι ένα από τα σχόλια που δημοσιεύτηκαν στο εκκλησιαστικό δίκτυό amen.gr σχετικά με την γυμνή φωτογράφηση του Χρήστους Βασιλόπουλου στην οποία χρησιμοποιεί ως «αξεσουάρ» μια αρχιερατική μίτρα!

«Wow!!!!! Αυτή η φωτογράφηση έγινε πριν από 5 χρόνια!!! Που την θυμήθηκαν τώρα; Χα, χα, θα τρελαθούμε τελείως!!!"», ήταν το σχόλιο που έκανε στο facebook ο δημοφιλής ηθοποιός (ο οποίος μένει πλέον μόνιμα στο Λος Άντζελες) όταν πληροφορήθηκε για το θέμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ