ΔΟΕ: Αν δεν απέκλειαν οι Έλληνες την Παπαχρήστου θα το κάναμε εμείς - iefimerida.gr

ΔΟΕ: Αν δεν απέκλειαν οι Έλληνες την Παπαχρήστου θα το κάναμε εμείς

Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή: Σωστός ο αποκλεισμός της Παπαχρήστου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή «άδειασε» την Βούλα Παπαχρήστου για το σχόλιο που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, αφού όπως δήλωσε ο διευθυντής επικοινωνίας της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Μαρκ Άνταμς η αθλήτρια παραβίασε τους κανόνες της Ολυμπιακής οικογένειας.

«Όποιος αθλητής δεν ενστερνίζεται τις αξίες των Ολυμπιακών Αγώνων δεν έχει θέση στο Λονδίνο.

Οι κανόνες που φέρονται να παραβιάστηκαν από την αθλήτρια είναι κανόνες που ισχύουν για την Ολυμπιακή οικογένεια πολύ πριν από την εμφάνιση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Οι αθλητές πρέπει να σέβονται τους συναθλητές τους. Σε αυτή τη νέα εποχή επικοινωνίας οφείλει κανείς να είναι ακόμα πιο προσεκτικός για το πώς εκφράζεται.

Αν η απόφαση δεν είχε ληφθεί από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, η αθλήτρια πιθανότατα θα είχε αποκλειστεί από τη ΔΟΕ. Εφόσον, όπως φαίνεται, πρόκειται για ξε», δήλωσε ο κ.Ανταμς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ