Έρχεται το 1o Γουφ Φέστιβαλ στο Πάρκο Τρίτση - iefimerida.gr

Έρχεται το 1o Γουφ Φέστιβαλ στο Πάρκο Τρίτση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δίποδα και τετράποδα θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν μοναδικές στιγμές στο ωραιότερο άγνωστο πάρκο της Αθήνας.

Η Αδέσποτη Ζωή/ Stray Life σε συνεργασία με την Οργάνωση Γη/ Earth Organization και την υποστήριξη του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης "Αντώνης Τρίτσης" διοργανώνει το 1ο Γουφ-Φέστιβαλ στο Πάρκο Τρίτση, στο "Βιβλιοπωλείο της Γης", στις 21 και 22 Μαΐου 2011 από τις 10.30 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Στο χώρο της εκδήλωσης θα βρίσκονται κτηνίατροι που θα δίνουν συμβουλές για την καλύτερη φροντίδα των πιστών μας φίλων ενώ θα διανεμηθεί ενημερωτικό υλικό για τις υιοθεσίες αδέσποτων ζώων.

Όσοι βρεθούν στο πάρκο Τρίτση θα έχουν την ευκαιρία να γυμναστούν στον καθαρό αέρα και να απασχοληθούν ευχάριστα με ζωγραφική και body painting, να καλλωπίσουν τα σκυλάκια τους, να παρακολουθήσουν επιδείξεις από σχολή εκπαίδευσης σκύλων, να απολαύσουν γλυκά και να αγοράσoυν προιόντα από το bazaar ενισχύοντας τα έσοδα της εκδήλωσης.

Τέλος, από τις καινοτομίες του 1ου Γουφ Φέστιβαλ είναι και τα καλλιστεία της Αδέσποτης Ζωής κατά τα οποία θα βραβευτούν οι καλύτερες ημίαιμες ράτσες.

Πηγή: Newsit

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ