Μιχαλολιάκος: Στη ψευτοδημοκρατία του 2012 υπάρχει ρατσισμός σε βάρος των Ελλήνων - iefimerida.gr

Μιχαλολιάκος: Στη ψευτοδημοκρατία του 2012 υπάρχει ρατσισμός σε βάρος των Ελλήνων

Μιχαλολιάκος: Στη ψευτοδημοκρατιά του 2012 υπάρχει ρατσισμός σε βάρος των Ελλήνω
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λέγοντας πως «στην ψευτοδημοκρατία του 2012 υπάρχουν αδικήματα γνώμης και ρατσισμός εις βάρος των Ελλήνων», ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, προχώρησε σε καταγγελία του αποκλεισμού της αθλήτριας του τριπλούν, Βούλας Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, λόγω του ρατσιστικού σχολίου που είχε αναρτήσει στο λογαριασμό της στο Twitter της.

Ολα αυτά στο πλαίσιο της ομιλίας του προς την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος του, στην οποία αναφέρθηκε και στο Μνημόνιο, χαρακτηρίζοντάς το «αντεθνικό» αφού, όπως είπε εκχωρεί εθνική κυριαρχία στους δανειστές.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας αναρωτώμενος «Ποια μεταπολιτευτική δημοκρατία γιορτάζουν; Είχαμε 38 χρόνια σκανδάλων, λεηλασίας των δημόσιων ταμείων και πλήρης υποχώρησης στα Εθνικά θέματα», προσθέτοντας πως η Ελλάδα «δεν κινδυνεύει από το μίσος και τον φασισμό, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αλλά από τα σκάνδαλα και την κλεψιά».

Πάντως, σε ότι αφορά την αθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου, η καταγγελία του Νίκου Μιχαλολιάκου δεν είναι η μόνη κίνηση ένδειξη συμπαράστασης προς την αθλήτρια, αφού ήδη από το πρωί της Πέμπτης, η Χρυσή Αυγή κατέθεσε στη Βουλή επίκαιρη ερώτηση προς τον υπουργό Παιδείας, την οποία μάλιστα υπογράφει ο βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης, στον οποίο η Βούλα Παπαχρήστου ευχόταν χρόνια πολλά μέσω παλαιότερης ανάρτησής της.

Η ερώτηση με τον τίτλο της χαρακτηρίζει «απαράδεκτο τον αποκλεισμό από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της αθλήτριας Παρασκευής Παπαχρήστου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ