ΔΝΤ: Αν η Ελλάδα χρειαστεί και άλλα χρήματα να της τα δώσει η Ευρώπη - iefimerida.gr

ΔΝΤ: Αν η Ελλάδα χρειαστεί και άλλα χρήματα να της τα δώσει η Ευρώπη

ΔΝΤ: Αν η Ελλάδα χρειαστεί και άλλα χρήματα να της τα δώσει η Ευρώπη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιβεβαίωσε την Πέμπτη το ΔΝΤ ότι ενδεχόμενες επιπλέον χρηματοδοτικές ανάγκες για το πρόγραμμα της Ελλάδας θα πρέπει να καλυφθούν από την ΕΕ.

Σύμφωνα με το capital.gr, το πρακτορείο Dow Jones Newswires μεταδίδει πως ο εκπρόσωπος του Ταμείου, Ντέιβιντ Χάλεϊ, στην τακτική ενημέρωση Τύπου, ανέφερε ότι η επιπλέον χρηματοδότηση της Ελλάδας, είτε γίνει μέσω αναδιάρθρωσης, είτε μέσω νέων κεφαλαίων, θα πρέπει να προέλθει από την Ευρωπαϊκή Ενωση.

Σημείωσε, επίσης, ότι οι αποκλίσεις από τους στόχους απαιτούν περαιτέρω χρηματοδότηση ενώ τόνισε πως η εκτίμηση του ΔΝΤ, η οποία είναι ήδη γνωστή από το Μάρτιο, είναι ότι η Ελλάδα για την περίοδο 2014 -2020 χρειάζεται επιπλέον 70 δισ. ευρώ περίπου.

Ο κ. Χάλεϊ, αρνήθηκε να σχολιάσει το εάν έχει τεθεί προς συζήτηση Ο η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους που έχει στην κατοχή του ο επίσημος τομέας, ενώ σημείωσε πως οι συζητήσεις θα συνεχιστούν το Σεπτέμβριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ