ΣΥΡΙΖΑ: Και η σημερινή κυβέρνηση γνωρίζει ότι το Μνημόνιο θα αποτύχει - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Και η σημερινή κυβέρνηση γνωρίζει ότι το Μνημόνιο θα αποτύχει

ΣΥΡΙΖΑ: Και η σημερινή κυβέρνηση γνωρίζει ότι το Μνημόνιο θα αποτύχει
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιβεβαιώση του γεγονότος ότι τα «μνημονιακά κόμματα» και η Τρόικα γνώριζαν και γνωρίζουν ότι το Μνημόνιο θα αποτύχει αποτελεί η «κυνική» ομολογία του πρώην εκπροσώπου της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), Παναγιώτη Ρουμελιώτη, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τη δήλωση του κ. Ρουμελιώτη ότι το ΔΝΤ ήξερε από την αρχή ότι το πρόγραμμα για την Ελλάδα θα αποτύχει, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι οι κυβερνήσεις Παπανδρέου και Παπαδήμου, όπως και η σημερινή κυβέρνηση, στήριξαν και στηρίζουν ένα οικονομικό και κοινωνικό πρόγραμμα ισοπέδωσης της χώρας και εξαθλίωσης των ανθρώπων της.

«Το Μνημόνιο δεν έχει καμία σχέση με το ζήτημα του χρέους, αλλά είναι το όχημα για τη διάλυση κάθε εργασιακού δικαιώματος, τον ακρωτηριασμό του ασφαλιστικού συστήματος, την κατάργηση κάθε σπιθαμής κοινωνικού κράτους και του ξεπουλήματος του δημόσιου πλούτου», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ