Κωνσταντινόπουλος: Να κληθεί στη Βουλή ο Ρουμελιώτης και να δώσει εξηγήσεις - iefimerida.gr

Κωνσταντινόπουλος: Να κληθεί στη Βουλή ο Ρουμελιώτης και να δώσει εξηγήσεις

Κωνσταντινόπουλος: Να κληθεί στη Βουλή ο Ρουμελιώτης και να δώσει εξηγήσεις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την δήλωση «βόμβα» του μέχρι πρότινος εκπροσώπου της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Παναγιώτη Ρουμελιώτη, ότι το Ταμείο ήξερε πως το ελληνικό πρόγραμμα δεν μπορεί να υλοποηθεί, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ζητά να κληθεί στη Βουλή ο κ.Ρουμελιώτης προκειμένου να δώσει διευκρινίσεις.

Συγκεκριμένα ο βουλευτής Αρκαδίας ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter «Ο κ.Ρουμελιώτης είπε οτι στο Δ.Ν.Τ γνώριζαν οτι το Ελληνικό πρόγραμμα δεν θα πετύχει. Είχε ενημερώσει την κυβέρνηση; Να καλεστεί άμεσα στη Βουλή».

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος έχει επικοινωνήσει με τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Γιάννη Μανιάτη, αλλά και με τον πρώην υπουργό και υφυπουργό Οικονομικών, Φίλιππο Σαχινίδη ζητώντας τους να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες ώστε ο κ. Ρουμελιώτης να κληθεί στη Βουλή και να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις.

Κωνσταντινόπουλος: Να κληθεί στη Βουλή ο Ρουμελιώτης και να δώσει εξηγήσεις | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ