Σεβαστής: «Η Παπαχρήστου έπρεπε να επανορθώσει νωρίτερα» - iefimerida.gr

Σεβαστής: «Η Παπαχρήστου έπρεπε να επανορθώσει νωρίτερα»

Σεβαστής: «Η Παπαχρήστου έπρεπε να επανορθώσει νωρίτερα»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Βασίλης Σεβαστής αναφερόμενος στον αποκλεισμό της Βούλας Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου τόνισε πως η 23χρονη πρωταθλήτρια άργησε να επανορθώσει.

«Αν είχε επανορθώσει πιο νωρίς και πιο ρητά, όπως έκανε νωρίς το απόγευμα, ενδεχομένως να είχε κλείσει το θέμα. Δεν το έκανε. Εγιναν στην αρχή κάποιες δηλώσεις που πυροδότησαν περισσότερες παρεμβάσεις. Έπρεπε να είναι πιο ξεκάθαρη και πιο κάθετη από τη αρχή», τόνισε αρχικώς ο κ. Σεβαστής μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ενώ ξεκαθάρισε πως αν δεν είχε παρθεί η απόφαση αποκλεισμού της αθλήτριας του τριπλούν, υπήρχε κίνδυνος αποδοκιμασίας της ελληνικής αποστολής:

«Αν δεν είχε ληφθεί η απόφαση, υπήρχε κίνδυνος η αποστολή να γίνει υποκείμενο αποδοκιμασιών», ενώ τόνισε πως το θέμα πρέπει να κλείσει: «Δεν υπάρχουν σκέψεις για περαιτέρω συνέχιση του θέματος, πρέπει να κλείσει εδώ».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ