Πατουλίδου για Παπαχρήστου :«Είναι κορίτσι με σπουδές, μεγαλωμένη με αξίες» - iefimerida.gr

Πατουλίδου για Παπαχρήστου :«Είναι κορίτσι με σπουδές, μεγαλωμένη με αξίες»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου, υπεύθυνη για μια από τις μεγαλύτερες στιγμές του ελληνικού αθλητισμού, μίλησε σε γνωστό lifestyle site σχετικά με τον αποκλεισμό Παπαχρήστου.

«Είναι ατυχές αυτό που έγραψε. Ξαφνιάστηκα πολύ. Από όσο γνωρίζω είναι κορίτσι με σπουδές, παιδί ενός μεγάλου αθλητή, μεγαλωμένη με αξίες», δήλωσε η Βούλα Πατουλίδου στο FTHIS.

Προσθέτοντας «Είναι πολύ σκληρή η απόφαση για τον αποκλεισμό της. Δεν ξέρω αν είναι σωστή ή όχι. Παλεύεις χρόνια για να συμμετέχεις στους Ολυμπιακούς, για να είσαι μια στιγμή εκεί, να έχεις την ευκαιρία σου. Πρέπει να σκεφτόμαστε και λίγο τον αθλητή. Από την άλλη, κάτι παραπάνω θα ήξερε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Ο κύριος Καπράλος είναι παλιός αθλητής, ξέρει κάποια πράγματα περισσότερο... Πάντως, ζούμε σε μια εποχή που έχουν ειπωθεί πολύ σκληρά πράγματα, από Έλληνες εναντίον Ελλήνων! Μακάρι με την ίδια αυστηρότητα να τιμωρούνταν και κάποιοι πολιτικοί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ