Δικαίωση για τη Τζένιφερ Χάντσον: Ισόβια κάθειρξη στον δολοφόνο της οικογένειάς της - iefimerida.gr

Δικαίωση για τη Τζένιφερ Χάντσον: Ισόβια κάθειρξη στον δολοφόνο της οικογένειάς της

Δικαίωση για τη Τζένιφερ Χάντσον: Ισόβια κάθειρξη στον δολοφόνο της οικογένειάς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ο πρώην γαμπρός της ηθοποιού Τζένιφερ Χάντσον, Ουίλιαμ Μπάλφουρ, για τη δολοφονία της μητέρας, του αδελφού και του ανιψιού της στις 24 Οκτωβρίου του 2008.

Η δολοφονία είχε συγκλονίσει τότε την κοινή γνώμη: Η αδελφή της ηθοποιού, Τζούλια Χάντσον, επιστρέφοντας στο σπίτι τους στο Σάουθ Σάιντ του Σικάγο, είχε βρει νεκρούς την 57χρονη μητέρα και τον 29χρονο αδερφό τους. Και οι δύο είχαν πυροβοληθεί από τον εν διαστάσει σύζυγο της Τζούλια, Ουίλιαμ Μπάλφουρ, ενώ ο γιος της Τζούλια, και θετός γιος του Μπάλφουρ, είχε εξαφανιστεί. Λίγες μέρες αργότερα, το πτώμα του 7 μόλις ετών αγοριού βρέθηκε σε ένα παρατημένο αυτοκίνητο.

Στον Μπάλφουρ επιβλήθηκαν, για τις τρεις δολοφονίες, τρεις ισόβιες ποινές οι οποίες συγχωνεύθηκαν σε μία, χωρίς δικαίωμα πρόωρης αποφυλάκισης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ