Τουρκική φρεγάτα έκανε «κρουαζιέρα» στις Κυκλάδες - iefimerida.gr

Τουρκική φρεγάτα έκανε «κρουαζιέρα» στις Κυκλάδες

Τουρκική φρεγάτα έκανε «κρουαζιέρα» στις Κυκλάδες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προκαλεί για άλλη μια φορά στο Αιγαίο η Τουρκία, αφού πολεμική φρεγάτα προερχόμενη από την ανατολική Μεσόγειο, επέλεξε να φτάσει στον προορισμό της στα Δαρδανέλλια μέσω... Κυκλάδων.

Πρόκειται για την φρεγάτα «GOKOVA», η οποία προερχόμενη αρχικά από την Ανατολική Μεσόγειο κινήθηκε μεταξύ Κάσου και Κρήτης και στη συνέχεια βορείως της Κρήτης πλέοντας σε διεθνή χωρικά ύδατα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, στις 14:15 η τουρκική φρεγάτα εισήλθε σε ελληνικά χωρικά ύδατα μεταξύ Μήλου και Φολεγάνδρου και κινήθηκε βορείως μεταξύ Σίφνου και Αντιπάρου. Βγήκε, δε, από τα ελληνικά χωρικά ύδατα στις 18:49 πλέοντας μεταξύ Τήνου και Μυκόνου με βορειοανατολική πορεία.

Το πλοίο παρακολουθούν διακριτικά, κατά τη διάρκεια του πλου του, μέσα των Ενόπλων Δυνάμεων, και ειδικότερα η φρεγάτα «ΛΗΜΝΟΣ», ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού και δύο αεροσκάφη Μιράζ 2000.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ