Κόλινς σε Στουρνάρα: Οι ΗΠΑ θα βοηθήσουν στην εφαρμογή του προγράμματος - iefimerida.gr

Κόλινς σε Στουρνάρα: Οι ΗΠΑ θα βοηθήσουν στην εφαρμογή του προγράμματος

Κόλινς σε Στουρνάρα: Οι ΗΠΑ θα βοηθήσουν στην εφαρμογή του προγράμματος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις διαβεβαιώσεις του ότι οι ΗΠΑ θα βοηθήσουν την Ελλάδα, για την εφαρμογή του προγράμματος, παρείχε ο ο αναπληρωτής υφυπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τσαρλς Κόλινς, ο οποίος ενημερώθηκε από τον έλληνα υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης για τις αποκρατικοποιήσεις και τα μέτρα περικοπών.

Πηγές του υπουργείου Οικονομικών αναφέρουν ότι ο κ. Κόλινς είπε χαρακτηριστικά στον κ.Στουρνάρα «Συν Αθηνά και χείρα κίνει», τονίζοντας ότι η Αμερική θα παρέχει βοήθεια εάν, όμως, υπάρχει πολιτική βούληση για την εφαρμογή του προγράμματος.

Ο αναπληρωτής υφυπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ έδειξε ενδιαφέρον για τις ιδιωτικοποιήσεις που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα των αποκρατικοποιήσεων.

Ο κ. Στουρνάρας παρουσίασε, επίσης, στον αναπληρωτή υφυπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ τη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας και τις προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσει η ελληνική οικονομία το επόμενο διάστημα.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ