Τζάνετ Τζάκσον προς κόρη Μάικλ: «Είσαι μια κακομαθημένη μικρή σκύλα» - iefimerida.gr

Τζάνετ Τζάκσον προς κόρη Μάικλ: «Είσαι μια κακομαθημένη μικρή σκύλα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα 500 εκ. δολάρια που αφήνει ο Μάικλ στα παιδιά του έχουν μετατρέψει την οικία Τζάκσον σε πεδίο μάχης, με τα υπόλοιπα αδέλφια να προσπαθούν να κερδίσουν ένα μερίδιο από την «πίτα».

«Αυτό είναι το σπίτι μας. Όχι το σπίτι το πατρικό της οικογένειας Τζάκσον. Να πάρετε αμέσως δρόμο». Αυτό φέρεται να είπε η 14χρονη Πάρις Τζάκσον, κόρη του Μάικλ, στην Τζάνετ Τζάκσον και στους θείους της (Ζερμέιν και Ράντι) όταν τα πράγματα έφτασαν στο απροχώρητο.

Τζάνετ Τζάκσον προς κόρη Μάικλ: «Είσαι μια κακομαθημένη μικρή σκύλα» | iefimerida.gr 0

Όπου το «απροχώρητο» είναι κανονική συμπλοκή ανάμεσα στα αδέλφια και ένα ξάδελφο (που πήρε το μέρος των παιδιών) με την αστυνομία να έρχεται να διαλύσει τον καβγά και τους δικηγόρους των τριών ανήλικων παιδιών (Πρινς, Πάρις και Μπλάνκετ) να δηλώνουν πως «δεν αισθάνονται ασφαλή» γύρω από την υπόλοιπη οικογένεια.

Τζάνετ Τζάκσον προς κόρη Μάικλ: «Είσαι μια κακομαθημένη μικρή σκύλα» | iefimerida.gr 1

Ενώ, μέσα σε όλα, τα αδέλφια Τζάκσον έχουν «μετακομίσει» την γιαγιά Κάθριν (σ.σ. Αυτή που χάθηκε χθες αλλά τελικά βρέθηκε) στην Αριζόνα, απαγορεύοντας της εδώ και 10 μέρες να έχει επαφή με τα εγγόνια της που τόσο αγαπάει και τόσο την αγαπάνε.

Τζάνετ Τζάκσον προς κόρη Μάικλ: «Είσαι μια κακομαθημένη μικρή σκύλα» | iefimerida.gr 2

Οι γείτονες και οι παπαράτσι γίνονται καθημερινά θεατές ενός απίστευτου τσίρκου, με τα αδέλφια Τζάκσον να ουρλιάζουν στα παιδιά και μεταξύ τους και να προσπαθούν να τους αρπάξουν τα κινητά τηλέφωνα από τα χέρια για να μην τουιτάρουν ή φωτογραφήσουν τα όσα συμβαίνουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ