Στους 35 βαθμούς το θερμόμετρο στην Αττική – Στα ύψη η υγρασία - iefimerida.gr

Στους 35 βαθμούς το θερμόμετρο στην Αττική – Στα ύψη η υγρασία

Στους 35 βαθμούς το θερμόμετρο στην Αττική – Στα ύψη η υγρασία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηλιοφάνεια, ζέστη, αλλά και πολύ υγρασία θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για σήμερα Τετάρτη, ενώ οι μετεωρολόγοι δεν αποκλείουν σποραδικές καταιγίδες για το απόγευμα στα βόρεια ορεινά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί 21 - 35 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 24 - 35 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 24 - 33 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και 25 - 30 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Για την Αττική η ΕΜΥ προβλέπει ηλιοφάνεια με αυξημένη υγρασία και το θερμόμετρο να σκαρφαλώνει μέχρι τους 35 βαθμούς.

Τοπικές νεφώσεις με αυξημένη υγρασία περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη, με τη θερμοκρασία να φτάνει στους 33 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά ισχυροί, περισσότερο ενισχυμένοι στα νοτιοανατολικά πελάγη. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά ισχυροί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ