Τον χτύπησαν άγρια -κάταγμα στο κεφάλι- και τον πέταξαν στα σκουπίδια - iefimerida.gr

Τον χτύπησαν άγρια -κάταγμα στο κεφάλι- και τον πέταξαν στα σκουπίδια

Τον χτύπησαν άγρια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δίπλα σε κάδους σκουπιδιών εντοπίστηκε από συνεργείο απορριμματοφόρου του Δήμου Ερμούπολης της Σύρου ένας 30χρονος, ο οποίος είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού. Ο νεαρός άντρας μεταφέρθηκε ξημερώματα, σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο της Σύρου με μώλωπες στο λαιμό.

Σύμφωνα με το syrosnews.gr οι γιατροί του πρόσφεραν αμέσως τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο η κατάστασή του κρίθηκε ιδιαίτερα σοβαρή και ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε στην Αθήνα, στο Τζάνειο νοσοκομείο. Η αξονική τομογραφία έδειξε ότι έχει αιμάτωμα στον εγκέφαλο, κάταγμα στο κρανίο και ρήξη τυμπάνου.

Η σύζυγός του προέβη σε καταγγελία στο Αστυνομικό τμήμα Σύρου, ενώ της υπόθεσης έχει επιληφθεί ήδη ο εισαγγελέας Σύρου, που πήρε κατάθεση από τη σύζυγο του θύματος, ενώ σειρά θα πάρουν τόσο ο ιδιοκτήτης, όσο και εργαζόμενοι του νυχτερινού κέντρου κοντά στο οποίο βρέθηκε χτυπημένος ο 30χρονος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ