Μηλιός: Η επιμήκυνση έχει αποφασισθεί προεκλογικά - Η κυβέρνηση μας καροϊδεύει - iefimerida.gr

Μηλιός: Η επιμήκυνση έχει αποφασισθεί προεκλογικά - Η κυβέρνηση μας καροϊδεύει

Μηλιός: Η επιμήκυνση έχει ήδη αποφασισθεί - Η κυβέρνηση μας καροϊδεύει
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για απόκρυψη της ήδη αποφασισμένης επιμήκυνσης του χρόνου εφαρμογής του προγράμματος από τη χώρα, έως το Μάρτιο του 2016, κάνει λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μηλιός, κατηγορώντας, για το λόγο αυτό, την κυβέρνηση για ψευδή και παραπλανητική συμπεριφορά.

Σε δήλωσή του ο βουλευτής, επικαλούμενος πρόσφατη ανακοίνωση του ΔΝΤ, αναφέρει ότι «από τις 15 Μαρτίου 2012, δηλαδή προεκλογικά, είναι σε ισχύ δανειακή σύμβαση του Ταμείου προς την Ελλάδα, ύψους 23,78 δισ. Ειδικών Τραβηχτικών Δικαιωμάτων (SDR), που αντιστοιχεί σε 29,50 δισ. ευρώ περίπου, με διάρκεια μέχρι τις 14 Μαρτίου 2016».

Ο κ. Μηλιός τονίζει ότι ο ελληνικός λαός όχι μόνο δεν πληροφορήθηκε για τη σύμβαση αυτή, αλλά ακούει καθημερινά τα φληναφήματα των παραγόντων της κυβέρνησης για επικείμενη «επιμήκυνση μέσω επαναδιαπραγμάτευσης».

Προσθέτει ότι στην κυβέρνηση αποκρύπτουν τα ήδη προεκλογικώς αποφασισθέντα, δηλαδή την επιμήκυνση του διαστήματος για την επιβολή των μέτρων που κατακρημνίζουν τα λαϊκά εισοδήματα και διαλύουν το κοινωνικό κράτος, για να τα παρουσιάσουν σαν «επιμήκυνση μετά από διαπραγμάτευση».

Πολιτεύονται σα να μη συνέβη τίποτα, δηλαδή ερήμην της λαϊκής βούλησης, που εκφράστηκε στις πρόσφατες εκλογές, υπογραμμίζει ο κ. Μηλιός και καλεί την κυβέρνηση να σταματήσει το ψέμα και την παραπλάνηση, και όπως υποστηρίζει «είτε το θέλει, είτε όχι η κυβέρνηση θα λογοδοτήσει σύντομα στον ελληνικό λαό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ