Ολάντ και Μίλιμπαντ ανησυχούν για την κατάσταση στην Ευρωζώνη - iefimerida.gr

Ολάντ και Μίλιμπαντ ανησυχούν για την κατάσταση στην Ευρωζώνη

Ολάντ και Μίλιμπαντ ανησυχούν για την κατάσταση στην Ευρωζώνη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιδιαίτερα ανήσυχοι για την κατάσταση στην Ευρωζώνη εμφανίστηκαν τόσο ο αρχηγός του Εργατικού Κόμματος της Βρετανίας Εντ Μίλιμπαντ, όσο και ο γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ.

Οπως τόνισε ο κ. Μίλιμπαντ,αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον γάλλο πρόεδρο και οι δύο θεωρούν ότι επείγει να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ευρωζώνη, καθώς η κατάσταση κρίνεται ιδιαίτερα ανησυχητική.

«Και οι δύο ανησυχούμε για την κατάσταση στην Ευρωζώνη και συμφωνήσαμε να δηλώσουμε ότι δεν μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα χωρίς να έχουμε εκ νέου ανάπτυξη στην Ευρώπη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αρχηγός του βρετανικού εργατικού κόμματος.

Μάλιστα, ο κ. Μίλιμπαντ πρόσθεσε πως «ο πρόεδρος Ολάντ συμβάλλει για τον λόγο αυτόν στο να μετακινηθούν οι γραμμές».

«Είναι πολύ σημαντικό οι ευρωπαϊκές χώρες να εργάζονται επίσης στο διάστημα (που μεσολαβεί) μεταξύ των διαφόρων συνόδων κορυφής. Δεν μπορούμε να περιοριζόμαστε στο να περιμένουμε την προσεχή ευρωπαϊκή σύνοδο κορυφής καθώς επείγει να αντιμετωπιστούν τα ζητήματα αυτά», κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ