Ποιος είναι ο Θανάσης Μπούρας, ο νέος γραμματέας της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας - iefimerida.gr

Ποιος είναι ο Θανάσης Μπούρας, ο νέος γραμματέας της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας

Ποιος είναι ο Θανάσης Μπούρος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δια βοής εξελέγη νέος γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ ο βουλευτής Θανάσης Μπούρας. Υπήρξε υφυπουργός Οικονομικών στην κυβέρνηση Καραμανλή, με αρμοδιότητα σε θέματα επενδύσεων και ανάπτυξης, τον Ιανουάριο του 2009.

Ο κ. Μπούρας είναι ενεργό πολιτικό στέλεχος της ΝΔ από το 1974, επί σειρά ετών υπεύθυνος κινητοποίησης και αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού του κόμματος. Είναι Πανεπιστημιακός καθηγητής Δρ.Φυσικός και εκλέγεται σταθερά βουλευτής Περιφέρειας Αττικής από το 2000 ως σήμερα.

Γεννήθηκε το 1947. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Καραδημήτρη, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, τον Κωνσταντίνο και την Πηνελόπη.
Διετέλεσε πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής από τον Σεπτέμβριο του 2007 έως τον Ιανουάριο του 2009.

Υπηρέτησε την τοπική αυτοδιοίκηση διατελώντας Νομάρχης Ευβοίας (1989-1990) και Νομάρχης Δυτικής Αττικής (1990-1993).

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ