Οχι Αλαφούζου στην υποψηφιότητα Μώραλη για την προεδρία της Super League - iefimerida.gr

Οχι Αλαφούζου στην υποψηφιότητα Μώραλη για την προεδρία της Super League

Παναθηναϊκός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντίθετος στην υποψηφιότητα του Γιάννη Μώραλη για την θέση του προέδρου της Super League είναι ο επικεφαλής της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» Γιάννης Αλαφούζος.

Ο κ. Αλαφούζος απαντώντας σε ερωτήσεις οπαδών του Παναθηναϊκού στο Twitter τόνισε πως ο νέος πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος δεν πρέπει να προέρχεται από τους «αιώνιους», ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα στηρίξουν οι «πράσινοι» την υποψηφιότητα του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού. «Δεν πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να στηρίξει τον κύριο Μώραλη. Αυτή την στιγμή η Super League είναι εχθρική απέναντι στον Παναθηναϊκό», ενώ σε άλλη ανάρτησή του αναφέρει:

«Ο Πρόεδρος της S L πρέπει να είναι πρόσωπο που να μην προέρχεται από τους "αιωνίους" να έχει ηθική υπόσταση και την αποδοχή των πολλών...».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ