«Δεν το ήξερα το παλικάρι», δηλώνει η Τασία από το Φισκάρδο για τον Μπον Τζόβι - iefimerida.gr

«Δεν το ήξερα το παλικάρι», δηλώνει η Τασία από το Φισκάρδο για τον Μπον Τζόβι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πρόσωπο των ημερών έχει εξελιχθεί η Τασία από το Φισκάρδο καθώς, μετά τον Μπον Τζόβι -τον οποίο δεν αναγνώρισε- στο εστιατόριο της βρέθηκε ο αγαπημένος της τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος και ο Ηλίας Ψινάκης. Αλλά ας τα πάρουμε ένα ένα.

«Τους ξένους, εγώ, δεν τους γνωρίζω. Να μου πεις για τη Μέρυλ Στρήπτ, τη Τζούλια Ρόμπερτς, τον Στίβεν Σπίλμπεργκ, ναι. Τους ξέρω. Το παλικάρι αυτό δεν το ήξερα. Ήρθαν και κάθισαν ήσυχοι σε ένα από τα τραπέζια και σε λίγα λεπτά, έγινε πανικός από τον κόσμο. Εγώ ήμουν στην κουζίνα, γιατί είχαμε πάρα πολύ δουλειά εκείνη την ημέρα. Έρχεται ένα από τα παιδιά του μαγαζιού που τον αναγνώρισε και μου το λέει. Πάω λοιπόν να τον υποδεχτώ και του λέω με κάθε ειλικρίνεια 'Χίλια συγγνώμη, δεν σε ξέρω. Εμένα, αγαπημένος μου τραγουδιστής είναι ο Αντώνης Ρέμος'! Και με κοιτούσε. Τέρας ευγένειας για το μέγεθός του, προσιτός, απίστευτος. Και γλυκός. Η μάνατζερ του, μια πολύ καλή κοπέλα, Νεάνα την έλεγαν, αν δεν έδινε εκείνη το ΟΚ, κανείς δεν τον πλησίαζε. Και σε πληροφορώ ότι με όλους μίλησε ο τραγουδιστής. Τι παρήγγειλε; Πολλά ορεκτικά. Και ενώ όλοι στην παρέα του επέλεξαν ψάρι, εκείνος παρήγγειλε γαρίδες. Εγώ όμως του πρόσφερα ένα νοστιμότατο αστακό». Αυτά δήλωσε στο FTHIS η διάσημη Κεφαλονίτισσα σεφ σχετικά με την επίσκεψη του διάσημου τραγουδιστή.

Αν και, πολύ πιο ενθουσιασμένη είναι όταν περιγράφει την επίσκεψη του Αντώνη Ρέμου και της παρέας του «Ήρθε όμορφος, μαυρισμένος, παρέα με την Υβόννη. Μου είχε τηλεφωνήσει την προηγούμενη εβδομάδα και με είχε ενημερώσει πως θα περνούσε μια βόλτα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις με τον Αντώνη. Η παρέα ήταν γύρω στα εννέα άτομα. Και βέβαια ο Ηλίας Ψινάκης ήταν η ψυχή της παρέας. Όλο το βράδυ δεν κάθισε λεπτό.΄Η αστεία θα έλεγε ή θα τραβούσε φωτογραφίες με το κινητό. Ηταν μια μαγική βραδιά, γεμάτη κέφι! Εγώ, η κόρη μου η Αθανασία, το προσωπικό, ήμασταν όλοι μες την τρελή χαρά! Είμαι τόσο ευτυχισμένη για τον Αντώνη. Τον είδα τόσο καλά με την Υβόννη. Τον λατρεύω, δεν υπάρχει για μένα άλλος καλλιτέχνης, σαν αυτόν. Και για να δεις πόση αδυναμία του έχω, παρακάλεσα μια σεφ από την Αθήνα με πολλά αστέρια -παραθερίζει σε μας- να μπει στην κουζίνα και να του ετοιμάσει μερικά μεζεδάκια, έτσι για τον ευχαριστήσω ακόμα πιο πολύ. Επειδή είναι σε δίαιτα, όμως, πρόσεξε πολύ με τα γλυκά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ