28.900 ευρώ έδωσαν Τζολί-Πιτ για πρόσκληση σε καυτό Ολυμπιακό πάρτι - iefimerida.gr

28.900 ευρώ έδωσαν Τζολί-Πιτ για πρόσκληση σε καυτό Ολυμπιακό πάρτι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο πιο exclusive πάρτι των Ολυμπιακών Αγώνων, αυτό που θα λάβει χώρα αύριο στο Victoria and Albert Museum, ήθελαν απεγνωσμένα να πάρουν μέρος οι Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ. Και το κατάφεραν, ακόμη και αν χρειάστηκε να πληρώσουν κάτι παραπάνω.

Ο λόγος που η συγκεκριμένη δεξίωση -ονόματι Sports for Peace- είναι τόσο περιζήτητη, είναι επειδή επίτιμος καλεσμένος είναι ο Μοχάμεντ Άλι, ο νέος εκπρόσωπος της Louis Vuitton. Κάτι που σημαίνει ότι στα τραπέζια γύρω του θα βρεθούν ο Σιρ Κρίστοφερ Λι, το ζεύγος Ντάγκλας-Ζέτα Τζόουνς, ο πρωταθλητής της F1 Λούις Χάμιλτον, οι Oυκρανοί πρωταθλητές βαρέων βαρών αδελφοί Κλίτσκο και -σύμφωνα με δημοσιεύματα- ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον.

Η δεξίωση θα λάβει χώρα στους κήπους του μουσείου, ενώ στην συνέχεια θα ακολουθήσει επίσημο δείπνο και δημοπρασία

Exclusive, πάρτι, Victoria and Albert Museum, Αντζελίνα Τζολί, Μπραντ Πιτ, Μοχάμεντ Άλι, Louis Vuitton, Σιρ Κρίστοφερ Λι, Μάικλ Ντάγκλας, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Λούις Χάμιλτον, αδελφοί Κλίτσκο, πρίγκιπας Ουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον, MS Caledonian Sky, Canary Wharf, Πολ Άλεν , Μicrosoft, Octopus, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, Eclipse αντικειμένων για την ενίσχυση της έρευνας για την θεραπεία του Πάρκινσον.

Όσο όμως και να ακούγεται το ποσό υπερβολικό, τα 28.900 ευρώ είναι ψίχουλα μπροστά στο αντίστοιχο event που θα λάβει χώρα την παραμονή της έναρξης των Αγώνων κοντά στο Ολυμπιακό Πάρκο πάνω στο MS Caledonian Sky.

Πρόκειται για ένα σούπερ-γιοτ με 57 σουίτες αγκυροβολημένο στο Canary Wharf, στα decks του οποίου θα συγκεντρωθούν σταρ του Χόλιγουντ, ηλικιωμένοι ροκάδες και μεγιστάνες του πλούτου για prive πάρτι κατά την διάρκεια των Αγώνων.

Ουσιαστικά πρόκειται για το πλέον περιζήτητο location στην πόλη, γεγονός που εξηγεί ότι το κόστος για να το νοικιάσεις ανέρχεται σε 90.000 ευρώ για ένα απόγευμα.

Ενώ εξίσου σημαντικό είναι το ποιοι είναι οι πλωτοί του γείτονες. Συγκεκριμένα ο Πολ Άλεν της Μicrosoft με το γιοτ Octopus και ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς με το υπερ-πολυτελές Eclipse.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ