Η Apple απειλεί την Google και την Microsoft με την «μητέρα όλων των πατεντών» - iefimerida.gr

Η Apple απειλεί την Google και την Microsoft με την «μητέρα όλων των πατεντών»

Η Apple απειλεί ανοιχτά την Google και την Microsoft με την «μητέρα όλων των πατ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες η «μάχη της πατέντας» μεταξύ των τεχνολογικών εταιρειών, με την Apple, να καταφέρνει να διασφαλίσει μια πατέντα που απειλεί στα ίσα το σύνολο των ανταγωνιστών της.

Η πατέντα με νούμερο 8.223.134 με τίτλο «Φορητή ηλεκτρονική συσκευή, μέθοδοι και γραφικό περιβάλλον χρήστη για την εμφάνιση ηλεκτρονικών λιστών και αρχείων» χαρακτηρίζεται από πολλούς ως η «μητέρα όλων των πατεντών» αφού καλύπτει το σύνολο του γραφικού περιβάλλοντος της Apple για email, τηλεφωνία, κάμερα, αναπαραγωγή βίντεο, πλοήγηση στο ιντερνέτ, αναζήτηση, χάρτες, σημειώσεις και, το κυριότερο, το περιβάλλον multitouch. Δηλαδή με λίγα λόγια, τα πάντα!

Όλα αυτά είναι χαρακτηριστικά που συναντάμε πια σχεδόν σε όλες τις συσκευές Android και Windows Phone, γεγονός μπορεί να αποβεί θανάσιμο για τις δυο εταιρείες, λόγω της δικαστικής νίκης της Apple.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ