Πέταξαν ροκ σταρ έξω από κλινική αποτοξίνωσης - iefimerida.gr

Πέταξαν ροκ σταρ έξω από κλινική αποτοξίνωσης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανίκανος για θεραπεία από τις εξαρτήσεις του από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά κρίθηκε ο Πιτ Ντόχερτι (πρώην επικεφαλής των Babyshambles) από τους υπεύθυνους του The Cabin, ενός κέντρου αποτοξίνωσης της Ταϊλάνδης.

«Όταν κάποιος δεν είναι έτοιμος να σταματήσει τη χρήση, είναι σημαντικό να διατηρούμε την ακεραιότητα του θεραπευτικού προγράμματος για τους άλλους πελάτες, ώστε να έχουν ευκαιρίες ίασης», δήλωσε ο Αλιστερ Μόρντι, διευθυντής της κλινικής The Cabin Chiang Mai, σχετικά με την απόφαση να του κάνουν «έξωση».

Ο 33χρονος Ντόχερτι -πρώην της Κέιτ Μος- φαίνεται να ακολουθεί πιστά τα χνάρια της φίλης του, Έιμι Γουάινχαουζ καθώς μοιάζει ανίκανος να ελέγξει τις εξαρτήσεις του.

Ουσιαστικά ο ένας μήνας που ήταν προγραμματισμένο να περάσει στο διάσημο κέντρο αποτοξίνωσης στην Ταϊλάνδη -έναντι 12.000$- ήταν μια από τις τελευταίες του ευκαιρίες.

Το The Cabin βρίσκεται έξω από την πόλη Chiang Mai στην βόρεια Ταΐλάνδη και αποτελείται από 27 όμορφες καμπίνες από τικ δίπλα στο ποτάμι, ενώ οι θεραπείες του συνδυάζουν ψυχανάλυση και γυμναστική.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ