Mobile εφαρμογή του IKEA με λειτουργία «Ακτίνων Χ» στα έπιπλα! - iefimerida.gr

Mobile εφαρμογή του IKEA με λειτουργία «Ακτίνων Χ» στα έπιπλα!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια πρωτοποριακή εφαρμογή για Android και iPhone κινητά τηλέφωνα θα κυκλοφορήσει από τις 31 Ιουλίου, η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων επίπλων ΙΚΕΑ, καθώς θα φέρνει για πρώτη φορά την «ενισχυμένη πραγματικότητα» στα φυλλάδια με τα προϊόντα της.

Η νέα έκδοση των φυλλαδίων του IKEA, που θα κυκλοφορήσει σε πάνω από 200 εκατομμύρια αντίτυπα από το τέλος του Ιουλίου θα ενσωματώνει χαρακτηριστικά ενισχυμένης πραγματικότητας, τα οποία θα μπορούν να εξερευνήσουν οι κάτοχοι «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων, Android και iPhone, με την αντιστοιχη εφαρμογής της σουηδικής φίρμας.

Ειδικότερα, στις φωτογραφίες μιας βιβλιοθήκης ή μιας κουζίνας, θα υπάρχουν ειδικά σύμβολα για χρήση του κινητού. Μόλις βάλει κάποιος το κινητό του πάνω από μια τέτοια σελίδα του καταλόγου, θα μπορεί να παίρνει περισσότερες πληροφορίες ενώ θα υπάρχει μια λειτουργία «ακτίνων Χ» που θα του επιτρέπει να βλέπει μέσα στα κλειστά έπιπλα. Ουσιαστικά, η IKEA αντί να καταργήσει τα έντυπα φυλλάδια, για χάρη των ψηφιακών, επέλεξε να τα εμπλουτίσει με μια στρώση ψηφιακού περιεχομένου που περιλαμβάνει έξτρα πληροφορίες, βίντεο και φυσικά τις «ακτίνες Χ».

Ο νέος κατάλογος και οι αντίστοιχες εφαρμογές για Android και iPhone θα είναι διαθέσιμες στις 31 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ