Στάση εργασίας αύριο στο Δημόσιο – Κινητοποιήσεις από την ΑΔΕΔΥ - iefimerida.gr

Στάση εργασίας αύριο στο Δημόσιο – Κινητοποιήσεις από την ΑΔΕΔΥ

Στάση εργασίας αύριο στο Δημόσιο – Κινητοποιήσεις από την ΑΔΕΔΥ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ημέρα κινητοποιήσεων θα είναι η αυριανή για το Δημόσιο, αφού από τις 12:30 έως τη λήξη του ωραρίου οι εργαζόμενοι θα κατεβάσουν ρολά στο πλαίσιο της στάσης εργασίας που πραγματοποιεί η ΑΔΕΔΥ, ενάντια στα νέα μέτρα.

Οι εργαζόμενοι έχουν προγραμματίσει να πραγματοποιήσουν και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 13:00 έξω από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και στη συνέχεια θα κάνουν πορεία προς το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

«Είναι εφιαλτική η κατάσταση, στην οποία οδηγούνται χιλιάδες εργαζόμενοι και συνταξιούχοι, εξαιτίας των μνημονιακών πολιτικών που εφαρμόστηκαν τα τελευταία χρόνια και εξακολουθούν να προωθούνται και σήμερα, παρά τις προεκλογικές υποσχέσεις και τις μετεκλογικές διαβεβαιώσεις της τρικομματικής κυβέρνησης, ότι δεν θα ληφθούν νέα επώδυνα μέτρα για μισθωτούς, συνταξιούχους και ανέργους» αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΔΕΔΥ.

Σε τρίωρη στάση εργασίας και σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτήριο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων θα προχωρήσει αύριο και η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ