Πέθανε ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού Τζόνι Βεκρής - iefimerida.gr

Πέθανε ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού Τζόνι Βεκρής

Πέθανε ο πρώην αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού Τζόνι Βεκρής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη μάχη για τη ζωή έχασε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης (Τζόνι) Βεκρής. Ο γνωστός δικηγόρος τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ η κατάσταση του είχε χειροτερέψει το τελευταίο διάστημα και παρά τις πειραματικές θεραπείες που έκανε στις Η.Π.Α. τελικά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Ο Βεκρής ήταν ένας από τους ανθρώπους που υπηρέτησαν για πολλά χρόνια το «τριφύλλι» και το όνομά του συνδέθηκε κυρίως την περίοδο της πολυμετοχικότητας του Παναθηναϊκού, ενώ για κάποιο διάστημα της σεζόν 2010/11 είχε αναλάβει και καθήκοντα προέδρου στον σύλλογο.

Ο ίδιος ουδέποτε έκρυψε την αγάπη του για την ομάδα, ενώ ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι σε αποστολή του Παναθηναϊκού σε ευρωπαϊκό αγώνα, μέσα από το σακάκι του φορούσε τη φανέλα της ομάδας

Ο επικεφαλής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας", Γιάννης Αλαφούζος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter για τον επιφανή δικηγόρο της Αθήνας: «'Έφυγε ο Τζόνι Βεκρής ένας αγαπημένος φίλος απο τα χρόνια της αθωότητας που επί σειρά ετών υπηρέτησε τον Παναθηναϊκό»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ