iMoney: H εφαρμογή που έλειπε από το ελληνικό διαδίκτυο - iefimerida.gr

iMoney: H εφαρμογή που έλειπε από το ελληνικό διαδίκτυο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η οικονομική κρίση που χτυπάει πολλά σπίτια, είναι πολλές φορές απόρροια κακού προϋπολογισμού των οικονομικών μας. Τη λύση σε αυτό το χρόνιο πρόβλημα, έρχονται να δώσουν δύο μηχανικοί, με την εφαρμογή imoney που βάζει εντελώς δωρεάν τάξη στα οικονομικά σας.

Η εφαρμογή που εμπνεύστηκαν οι Βίκτωρ Σολομών και Παναγιώτης Αρκουμανέας, υπάρχει στο store της Apple και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε iPod, iPad και iPhone αλλά και στο διαδίκτυο, ενω έχει μέχρι τώρα ιδιαίτερη απήχηση στο κοινό, αριθμώντας σχεδόν 8.000 χρήστες στο web και άλλα 10.000 άτομα που κατέβασαν την εφαρμογή απο το applestore.

Το iMoney είναι ουσιαστικά ένα εύκολο και εύχρηστο «νοικοκύρεμα» των προσωπικών οικονομικών του κάθε χρήστη σε ατομικό ή οικογενειακό επίπεδο, ενω όπως επισημαίνουν οι δημιουργοί του, μπορεί να καταχωρεί με ευκολία όλες τις καθημερινές συναλλαγές του χρήστη προκειμένου να είναι σίγουρος οτι δεν του «ξεφεύγουν» κάποια έξοδα, ενω έχει τη δυνατότητα να τον ενημερώνει με αυτόματα alerts σε mail ή στο κινητό, όταν υπερβαίνει τα όρια του προϋπολογισμού, ή όταν πλησιάζουν ημερομηνίες πληρωμών.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι το iMoney, εκτός απο χρήσιμη είναι δωρεάν αλλά και ασφαλής εφαρμογή, αφού ζητάει από το χρήστη μόνο ένα email και ένα password, ενώ όλα τα εργαλεία του λειτουργούν κάτω απο αυστηρές προδιαγραφές προστασίας δεδομένων και ασφάλειας (όπως η τραπεζικών προδιαγραφών κρυπτογράφηση μεταγωγής δεδομένων)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ