Φωτιά στην Σαλαμίνα κατέκαψε σπίτια και περιουσίες - iefimerida.gr

Φωτιά στην Σαλαμίνα κατέκαψε σπίτια και περιουσίες

Φωτιά στην Σαλαμίνα κατέκαψε σπίτια και περιουσίες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στην Σαλαμίνα η οποία αναστάτωσε τους κατοίκους, καθώς έκαψε όχι μόνο μεγάλες εκτάσεις δένδρων, αλλά σπίτια και αυτοκίνητα.

Η προσπάθεια των πυροσβεστών μαζί και απλών πολιτών για να την κατασβέσουν, ήταν υπεράνθρωπη. Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 16:00 και για αρκετή ώρα έκαιγε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Γιάλα Σαλαμίνας. Αμέσως μόλις έγινε αντιληπτή, στο σημείο έφτασαν πυροσβεστικές δυνάμεις με 30 πυροσβέστες, 15 οχήματα, ενώ στην προσπάθεια συμμετείχε με ρίψεις από αέρος και ένα ελικόπτερο της πυροσβεστικής.
Ωστόσο η φωτιά μετά τις 18:00 απείλησε και σπίτια στον οικισμό, ενώ κατέκαψε δύο από αυτά μαζί με τους κήπους. Οι πολίτες οι οποίοι συμμετείχαν βοήθησαν την πυροσβεστική να αποτρέψει τα χειρότερα. Μεταξύ άλλων μάρτυρες, υποστήριξαν ότι από τις φλόγες έκαψαν και αρκετά οχήματα που ήταν σταθμευμένα.

Η φωτιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο λίγο πριν τις 19.00, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ