Χωρίς τον Ιμπαγάσα ο Ολυμπιακός για τα φιλικά στην Πορτογαλία - iefimerida.gr

Χωρίς τον Ιμπαγάσα ο Ολυμπιακός για τα φιλικά στην Πορτογαλία

Χωρίς τον Ιμπαγάσα ο Ολυμπιακός για τα φιλικά στην Πορτογαλία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα δεν θα βρίσκεται στην αποστολή του Ολυμπιακού που θα αναχωρήσει την Δευτέρα για την Πορτογαλία, όπου οι πρωταθλητές Ελλάδας θα δώσουν τρία φιλικά παιχνίδια.

Εκτός του Αργεντινού μέσου, στην Αθήνα θα παραμείνουν και οι τραυματίες Κέβιν Μιραλάς και Νταβίντ Φουστέρ, όπως και οι Σήφης Δασκαλάκης, Χαβίτο, οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Οι παίκτες των «ερυθρόλευκων» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους πριν το ταξίδι στην χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου με την πρωϊνή προπόνηση που έγινε στο Ρέντη.

Ο Κέβιν Μιραλάς συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, ενώτ ο ίδιο έκανε και ο Νταβίντ Φουστέρ. Ο Ραφίκ Τζιμπούρ έκανε ατομικό στο γήπεδο και στο γυμναστήριο, όπως και ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ενώ ο Γιάννης Ζαραδούκας συνέχισε με αμείωτη ένταση το δικό του πρόγραμμα ενδυνάμωσης. Μετά το τέλος του προγράμματος έγιναν γνωστή οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Πορτογαλία.

Αυτοί είναι οι: Κάρολ, Μέγιερι, Γιαννιώτης, Ντιελνά, Σιόβας, Ποτουρίδης, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Καραγκούνης, Τοροσίδης, Τάτος, Σουμπίνιο, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Ντιόγκο, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ και Λυκογιάννης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ