Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα έγινε μέλος της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» - iefimerida.gr

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα έγινε μέλος της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας»

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα έγινε μέλος της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα απέδειξε πως δεν έχει ξεχάσει τον Παναθηναϊκό και έδειξε έμπρακτα την στήριξή του στη νέα εποχή του συλλόγου, καθώς έγινε μέλος της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας».

Ο πολύπειρος άσος, ο οποίος αγωνίστηκε στο «τριφύλλι» επί μία τριετία, τόνισε σε δηλώσεις του πως ο Παναθηναϊκός είναι κάτι παραπάνω μόνο μία ομάδα, αλλά μία ιδέα και ζήτησε από όλους να οδηγήσουν τους «πράσινους» εκεί που τους αξίζει.

«Ο τεράστιος Ζιλμπέρτο Σίλβα είναι ένας από εμάς. Ο μεγαλύτερος, κατά πολλούς, ποδοσφαιριστής που φόρεσε την πράσινη φανέλα έγινε μέλος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και παράλληλα έστειλε το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους του τριφυλλιού», αναφέρει η ανακοίνωση του Σωματείου, ενώ δηλώσεις έκανε και ο Βραζιλιάνος μέσος.

«Ο Παναθηναϊκός δεν είναι μόνο ένα ποδοσφαιρικό κλαμπ. Είναι ιδέα, είναι ιστορία, είναι παράδοση. Κάτι παραπάνω από απλά μια ομάδα. Ο Παναθηναϊκός είμαστε όλοι μας. Έγινα και εγώ μέλος στη νέα αυτή προσπάθεια. Ελάτε μαζί μας να οδηγήσουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ