Το προφίλ της Μάδεργουελ, αντιπάλου του Παναθηναϊκού στο Τσάμπιονς Λιγκ - iefimerida.gr

Το προφίλ της Μάδεργουελ, αντιπάλου του Παναθηναϊκού στο Τσάμπιονς Λιγκ

Το προφίλ της Μάδεργουελ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η «πρωτάρα» στο Τσάμπιονς Λιγκ Μάδεργουελ, η οποία πήρε την θέση της χρεοκοπημένης Ρέιντζερς στην διοργάνωση, είναι το εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει ο Παναθηναϊκός για να προκριθεί στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Μάδεργουελ, η οποία τερμάτισε στην τρίτη θέση του σκωτσέζικου πρωταθλήματος, ιδρύθηκε το 1886, χρώματά της είναι το κίτρινο και το κόκκινο, ενώ έδρα της είναι το «Φερ Παρκ», χωρητικότητας 13.742 θεατών. Η Μάδεργουελ μόνο παραδοσιακή δύαμη στη Σκωτία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς έχει κατακτήσει μόλις ένα πρωτάθλημα το μακρινό 1932, δύο Κύπελλα (1952, 1991) και ένα Λιγκ Καπ το 1951, ενώ η περυσινή ήταν η καλύτερη σεζόν στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας με την τρίτη θέση που πήρε στο πρωτάθλημα.

Αυτή θα είναι μόλις η έβδομη συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και η πρώτη στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μάδεργουελ δεν έχει κάνει σημαντικές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της σε σχέση με την περασμένη σεζόν, ενώ προπονητής της είναι ο Στιούαρτ ΜακΚολ.

Το ρόστερ της Μάδεργουελ, όπως δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

Τερματοφύλακες: Ντάρεν Ράντολφ, Λι Χόλις.

Αμυντικοί: Σον Χούτσινσον, Τζόναθαν Πέιτζ, Στίβεν Σόντερς, Στίβι Χάμελ, Τομ Χάτελεϊ, Νίκ Ντέβλιν.

Μέσοι: Κιθ Λάσλεϊ, Στιβ Τζέκινς, Στιούαρτ Κάρσβελ, Νίκι Λόου, Κρις Χόμφρεϊ, Ομάρ Ντάλεϊ.

Επιθετικοί: Μίκαελ Χίγκντον, Τζάμι Μέρφι, Μπομπ ΜακΧαγκ, Χένρικ Οτζάμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ