70.000.000 δολάρια δίνει η Yahoo στη Μαρίσα Μάγιερ που έκλεψε απο την Google - iefimerida.gr

70.000.000 δολάρια δίνει η Yahoo στη Μαρίσα Μάγιερ που έκλεψε απο την Google

«Χρυσή» η νέα διευθύνουσα σύμβουλος της Yahoo Μαρίσα Μάγιερ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περισσότερα απο 70.000.000 δολάρια θα καταβάλει ο διαδικτυακός όμιλος Yahoo στη νέα διευθύνουσα σύμβουλο Μαρίσα Μάγιερ μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια, ανάλογα με τις επιδόσεις της εταιρίας, «χρυσοπληρώνοντας» κυριολεκτικά τη νέα του μεταγραφή και δίνοντας ένα καίριο χτύπημα στην Google.

Η Μάγιερ ήταν υπεύθυνη για πολλά προϊόντα της Google, όπως η κλασική λευκή οθόνη αναζήτησης, το σχέδιο για το Gmail, το Google news και το Google images, το Google Toolbar και το Google Books.

Η Μάγιερ, που είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, ξεκίνησε να εργάζεται στην Yahoo μόλις την περασμένη Τρίτη, αλλά ο βασικός της μισθός θα είναι ένα εκατομμύριο δολάρια τον χρόνο, ενώ στο «πακέτο» θα περιλαμβάνονται και δύο εκατομμύρια δολάρια σε ετήσιο μπόνους, 42 εκατομμύρια δολάρια σε κέρδη από μετοχές, καθώς και άλλα 14 εκατομμύρια δολάρια.

Επίσης, συμπεριλαμβανομένων κάποιων μεταβιβάσεων μετοχών, η Μάγιερ μπορεί να κερδίζει εως και 20 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο ή μέχρι 100 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε πέντε χρόνια, δήλωσε εκπρόσωπος της Yahoo στο Ρόιτερς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ