Πλεύρης: Με τσαμπουκά και ξύλο το ΠΑΜΕ κρατούσε κλειστή τη Χαλυβουργία [βίντεο] - iefimerida.gr

Πλεύρης: Με τσαμπουκά και ξύλο το ΠΑΜΕ κρατούσε κλειστή τη Χαλυβουργία [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρή επίθεση στο ΠΑΜΕ για τις 263 μέρες της απεργίας στη Χαλυβουργία Ελλάδας εξαπέλυσε ο Θανάσης Πλεύρης λέγοντας ότι έστελνε στελέχη του να κρατάνε την απεργία και κρατούσε με «τσαμπουκά και ξύλο» τους πραγματικούς εργαζομένους έξω από τις συνελεύσεις με στόχο να μένει κλειστό το εργοστάσιο.

Μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ, το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας είπε ότι σε μια βιομηχανία που είχε 340 εργαζομένους εμφανίστηκαν 500 άτομα, «εξωεργαζόμενοι» -όπως τους χαρακτήρισε- που έστελνε το ΠΑΜΕ για να κρατήσει κλειστή τη Χαλυβουργία.

«Με τσαμπουκά και ξύλο σε όποιον έχει αντίθετη άποψη» το ΠΑΜΕ κρατούσε κλειστή τη Χαλυβουργία, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πλεύρης υπογραμμίζοντας ότι στη συνέλευση των εργαζομένων που έγινε προχτες απαγόρευσε σε 120 εργαζομένους να εισέλθουν και να ψηφίσουν να λήξει η απεργία.

Δείτε το βίντο

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ