Μαστροκώστα-Δέλλας: Ξεπουλάνε τρία ακίνητα στην Θεσσαλονίκη - iefimerida.gr

Μαστροκώστα-Δέλλας: Ξεπουλάνε τρία ακίνητα στην Θεσσαλονίκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πωλητήριο σε τρία ακίνητα «φιλέτα» φέρεται να έχουν βάλει -σύμφωνα με δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού- οι Τραϊανός Δέλλας και Γωγώ Μαστροκώστα. Και μάλιστα σε τιμή ευκαιρίας.

300.000 ευρώ είναι το ποσό που ζητάει το επώνυμο ζεύγος για να πουλήσει το εξοχικό του στην περιοχή Φούρκα στην Χαλκιδική. 200.000 περίπου ευρώ δηλαδή λιγότερα από ότι έχουν κατά καιρούς αντίστοιχα ακίνητα στην περιοχή.

Ο λόγος, σύμφωνα με πηγή που αναφέρεται στο ρεπορτάζ του περιοδικού Λοιπόν, είναι ότι «Τελευταία δεν το επισκέπτονταν αρκετά συχνά. Προτιμούν περισσότερο τους νησιωτικούς προορισμούς κι έτσι σε συνδυασμό και με τα ´χαράτσια´ πήραν την συγκεκριμένη απόφαση».

Ενώ επίσης πωλητήριο έχει μπει σε δύο ακόμα ακίνητα της οικογένειας.Πρόκειται για δύο καταστήματα που βρίσκονται σε κεντρικό δρόμο στην περιοχή της Περαίας στη Θεσσαλονίκη.

Το ζεύγος φαίνεται αποφασισμένο να προχωρήσει στην πώληση όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Τέλος, πρέπει να επισημανθεί ότι πριν από μερικούς μήνες ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή του οικολογικού σπιτιού που ετοιμάζουν στο Μεσολόγγι, πατρίδα της Γωγώς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ