ΔΕΗ: Συγγνώμη, έγινε λάθος με το Άσυλο Ανιάτων, διότι είχαμε όνομα ιδιώτη - iefimerida.gr

ΔΕΗ: Συγγνώμη, έγινε λάθος με το Άσυλο Ανιάτων, διότι είχαμε όνομα ιδιώτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κανονικά ηλεκτροδοτείται, πλέον, το Άσυλο Ανιάτων. Η προηγηθείσα διακοπή της παροχής οφείλεται σε λάθος, όπως εξήγησε κι ο πρόεδρος της ΔΕΗ Αρθούρος Ζερβός στον διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου, Κώστα Μπούρα, ο οποίος παρενέβη κατόπιν εντολής του Αντώνη Σαμαρά.

Όπως είναι γνωστό, η παροχή ρεύματος στο Άσυλο Ανιάτων, στην Κυψέλη, διακόπηκε επειδή δεν είχε πληρωθεί το χαράτσι.

Ο Κ. Ζερβός εξήγησε πως η ΔΕΗ έκανε λάθος, διότι το σχετικός λογαριασμός φαινόταν σε όνομα ιδιώτη. Όνομα χωρίς περαιτέρω διευκρινήσεις, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της ίδιας της ΔΕΗ, η οποία αφενός ζητά συγγνώμη «για την όποια ταλαιπωρία προκλήθηκε» και αφετέρου υπενθυμίζει την αναγκαιότητα για υπεύθυνη ενημέρωση των υπηρεσιών της από τους καταναλωτές, ιδίως όταν οι δραστηριότητές τους έχουν κοινωφελή χαρακτήρα.

Το Άσυλο Ανιάτων είχε την έγγραφη διαβεβαίωση του υπουργείο Οικονομικών ότι απαλλασσόταν από το ειδικό τέλος, λόγω του κοινωφελούς σκοπού του.

Κατά τα φαινόμενα, πάντως, δεν έχουν απαλλαγεί οι ιδιώτες από τον κίνδυνο της διακοπής της παροχής ρεύματος, σε περιπτώσεις μη καταβολής του χαρατσιού. Αυτό το συμπέρασμα προκύπτει από όσα ανακοίνωσε η ΔΕΗ, αιτιολογώντας το λάθος της στην περίπτωση του Ιδρύματος της Κυψέλης...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ