Εισαγγελική παρέμβαση για τον αντιπρύτανη του ΑΠΘ με το iPhone - iefimerida.gr

Εισαγγελική παρέμβαση για τον αντιπρύτανη του ΑΠΘ με το iPhone

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση με τον αντιπρύτανη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και το iPhone που δωρίσθηκε στην ηθοποιό Ναταλία Δραγούμη με έξοδα του ιδρύματος.

Έπειτα από σχετική εντολή του προϊσταμένου της εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Ευάγγελου Μπακέλα θα διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η αγορά του κινητού που στάλθηκε ως δώρο στην ηθοποιό Ναταλία Δραγούμη.

Υπνεθυμίζεται πως ο αντιπρύτανης Γιάννης Παντής είχε απαντήσει με επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το θέμα, αρνούμενος κάθε εμπλοκή και επιρρίπτοντας ευθύνες στον Γιώργο Δημητριάδη, διευθύνοντα της Εταιρείας Αξιοποίησης και Διαχείρισης του ΑΠΘ (ΕΑΔΠ-ΑΠΘ) λέγοντας ότι τον παγίδευσε με σκοπό να γλυτώσει από τις κατηγορίες εναντίον του για παράνομες δοσοληψίες.

Την ίδια ώρα το πανεπιστημιακό ίδρυμα αντιμετωπίζει και άλλη εισαγγελική έρευνα μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» αναφορικά με την πρυτανική αποστολή στο Οικουμενικό Πατριαρχείο όπου ο πρύτανης Ιωάννης Μυλόπουλος έγινε κουμπάρος στο γάμο της γραμματέως του.

Την υπόθεση χειρίζεται ο αρμόδιος για το οικονομικό έγκλημα εισαγγελέας πρωτοδικών Λάμπρος Τσόγκας, ο οποίος έχει ήδη ζητήσει από το ΣΔΟΕ τη διενέργεια σχετικής έρευνας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ