Απόπειρα ληστείας σε ψιλικατζίδικο από καταζητούμενο τρόφιμο φυλακών - iefimerida.gr

Απόπειρα ληστείας σε ψιλικατζίδικο από καταζητούμενο τρόφιμο φυλακών

Απόπειρα ληστείας σε ψιλικατζίδικο απο καταζητούμενο τρόφιμο φυλακών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δραπέτης φυλακών συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης στο Αιγάλεω απο αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στη προσπάθειά του να ληστέψει ένα ψιλικατζιδικο. Ο 30χρονος Αλβανός, κρατούνταν στις αγροτικές φυλακές Κασσάνδρας με σοβαρές κατηγορίες εις βάρος του συμπεριλαμβανομένης και της ανθρωποκτονίας

Ο 30χρονος, αποπειράθηκε να ληστέψει με την απειλή πιστολιού ψιλικατζίδικο στο Αιγάλεω. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι μάρκας Beretta με γεμιστήρα και δύο φυσίγγια.

Όπως προέκυψε από την έρευνα που έκαναν οι άνδρες του αστυνομικούς τμήματος στο Αιγάλεω, ο συλληφθείς καταζητούνταν, καθώς είχε παραβιάσει οκταήμερη τακτική άδεια που του είχε δοθεί από το Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Κασσάνδρας, όπου εξέτιε ποινή κάθειρξης 25 ετών για ανθρωποκτονία με πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ