Η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων για την οποία μιλάνε όλοι [εικόνες] - iefimerida.gr

Η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων για την οποία μιλάνε όλοι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν εδώ και λίγες ώρες οι σέξι φωτό της Κατερίνας Καλαγκμπόρ, της νέας υπεύθυνης Τομέα Τύπου – Δημοσίων Σχέσεων & Social Media των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Τις οποίες και κατέβασε άμεσα από το facebook.

Λάτρης του Ομπάμα και απόφοιτος του Αμερικάνικου Κολλεγίου Αθηνών είναι -σύμφωνα με το προφίλ της- η Κατερίνα Καλαγκμπόρ, υπεύθυνη για τη νεολαία και την δημόσια εικόνα του κόμματος του Πάνου Καμμένου. Η Κατερίνα κατάγεται από τη Νιγηρία, αλλά γεννήθηκε στη Σερβία και μεγάλωσε στην Ελλάδα. Ενώ μιλάει και τρεις γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά, ισπανικά).

Πιο γνωστή στο αντρικό κοινό είναι η εξίσου εντυπωσιακή αδελφή της Μαρία, μοντέλο εδώ και χρόνια ως σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.

Το «σούσουρο» ξεκίνησε όταν άρχισαν να γίνονται share στο facebook οι σέξι φωτογραφήσεις που είχε ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό. Τις οποίες η Κατερίνα κατέβασε άμεσα. Κάτι που, όπως μας έχει διδάξει η εμπειρία, είναι εντελώς μάταιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ