Τρεις νέες κλινικές και δύο χειρουργικές αίθουσες παραδόθηκαν στο Αττικό Νοσοκομείο - iefimerida.gr

Τρεις νέες κλινικές και δύο χειρουργικές αίθουσες παραδόθηκαν στο Αττικό Νοσοκομείο

Τρεις νέες κλινικές και δύο χειρουργικές αίθουσες παραδόθηκαν στο Αττικό Νοσοκομ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ολόκληρη νέα πτέρυγα του Αττικού Νοσοκομείου παραδόθηκε χτες σε λειτουργία, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Μάριου Σαλμά, αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες που προσφέρει το νοσοκομείο στην Δυτική Αττική, χωρίς μάλιστα όπως υποστηριξε ο υπουργός επιπλέον κόστος.

Συγκεκριμένα, η νέα πτέρυγα διαθέτει τρεις νέες κλινικές, που στελεχώθηκαν και ξεκίνησαν τη λειτουργία τους, καθώς και δύο νέες χειρουργικές αίθουσες και παρέμενε κλειστή «επί δέκα χρόνα». Ο αναπληρωτής υπουργός μίλησε με τους γιατρούς και το προσωπικό ενώ δήλωσε ότι το άνοιγμα της πτέρυγας αποφασίσθηκε και έγινε μόλις σε μια εβδομάδα χωρίς να δαπανηθούν επιπλέον χρήματα.

«Με ευθύνη απέναντι στον Έλληνα ασθενή παραδίδουμε σήμερα μια νέα πτέρυγα με τριάντα κρεβάτια στο Αττικό νοσοκομείο που επί δέκα χρόνια παρέμενε κλειστή και δύο νέες χειρουργικές αίθουσες», είπε ο κ. Σαλμάς και πρόσθεσε ότι «δίνουμε αξία στους εναπομείναντες πόρους του συστήματος υγείας και εργαζόμαστε για να αυξήσουμε ην αποδοτικότητα τους. Οι πολίτες της Δυτικής Αττικής και όχι μόνο θα έχουν την ιατρική και νοσηλευτική φροντίδα της νευροχειρουργικής, της γναθοπροσωπικής και της ουρολογικής κλινικής. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας».

Υπενθυμίζεται ότι το άνοιγμα των τριών νέων κλινικών στο Αττικό έγινε μία μέρα μετά τις ανακοινώσεις του υπουργείου Υγείας για επικείμενη συγχώνευση πολλών νοσοκομείων στην Αττική.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ