Σε οφθαλμολογική επέμβαση θα υποβληθεί την Πέμπτη ο Σάββας Ξηρός στο ΑΧΕΠΑ - iefimerida.gr

Σε οφθαλμολογική επέμβαση θα υποβληθεί την Πέμπτη ο Σάββας Ξηρός στο ΑΧΕΠΑ

Σε οφθαλμολογική επέμβαση θα υποβληθεί την Πέμπτη ο Σάββας Ξηρός στο ΑΧΕΠΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, μετέβη τελικά ο κατηγορούμενος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη, Σάββας Ξηρός, προκειμένου να υποβληθεί σε οφθαλμολογική επέμβαση.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Βέργουλας, δήλωσε πως ο Σάββας Ξηρός μεταφέρθηκε στην οφθαλμολογική κλινική του νοσοκομείου, γύρω στις 20:00 της Τετάρτης και αμέσως οι θεράποντες γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό άρχισαν να τον υποβάλλουν στις απαραίτητες προκαταρκτικές εξετάσεις, για την αυριανή επέμβαση.

Η μεταφορά του έγινε με απόλυτη μυστικότητα ενώ η ίδια η Αστυνομία είχε εκφράσει την ανησυχία της για την συγκεκριμένη μεταγωγή, ωστόσο τελικά δεν υπήρξαν απρόοπτα. Το δωμάτιο της οφθαλμολογικής κλινικής, αλλά και η περιοχή, γύρω από το νοσοκομείο, φρουρούνται από αστυνομικούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ