Άβαταρς αντικαθιστούν υπαλλήλους σε αεροδρόμια της Νέας Υόρκης [βίντεο] - iefimerida.gr

Άβαταρς αντικαθιστούν υπαλλήλους σε αεροδρόμια της Νέας Υόρκης [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ήταν τελικά θέμα χρόνου η μεταφορά στην πραγματική ζωή της περίφημης σκηνής στο εμπορικό κέντρο από την ταινία Minority report, αποδεικνύοντας ακόμη μία φορά πως οι χολυγουντιανές παραγωγές λενε την αλήθεια.Τουλάχιστον για το πώς πρόκειται να εξελιχθούν τα πράγματα στο άμεσο μέλλον.

Σύμφωνα με το Associated Press, πέντε βοηθοί-ολογράμματα αναμένεται να εγκατασταθούν στα αεροδρόμια LaGuardia, JFK και Liberty Newark. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για απλές βίντεο λούπες, οι οποίες θα προβάλλονται πάνω σε επίπεδες οθόνες που θα έχουν το σχήμα γυναίκας και μάλιστα σε πραγματικές διαστάσεις.

Οι βοηθοί θα παράσχουν πληροφορίες σχετικά με τις πτήσεις, καθώς και υποδείξεις για το που μπορεί ο πελάτης-ταξιδιώτης να βρει ταξί ή λεωφορείο.

Το απογοητευτικό είναι ότι προς το παρόν τα ολογράμματα δεν θα είναι διαδραστικά.

Ανάλογα εγχειρήματα έχουν υλοποιηθεί σε άλλες χώρες του κόσμου, όπως η Γαλλία, αλλά είναι η πρώτη φορά που ένα τέτοιο πιλοτικό πρόγραμμα θα τεθεί σε εφαρμογή σε αεροδρόμια της βόρειας Αμερικής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ