Παραείναι σέξι ο τάφος της πορνοσταρ που πέθανε στο χειρουργείο - iefimerida.gr

Παραείναι σέξι ο τάφος της πορνοσταρ που πέθανε στο χειρουργείο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι αρχές ενός νεκροταφείου στη Γερμανία παρήγγειλαν στον σύζυγο μιας νεκρής πορνοστάρ να διαλύσει τη διακόσμηση του τάφου της γιατί παραείναι σέξι.

Ο τάφος της 23χρονης Carolin Wosnitza, γνωστή στους φαν της ως Sexy Cora, είναι στολισμένος με σκανδαλιστικές ημίγυμνες φωτογραφίες της. Σε κάποιες από αυτές είναι ενδεδυμένη μόνο με ένα μικρό νεγκλιζέ. Ο ταφικός στολισμός συμπληρώνεται από το άγαλμα ενός αγγέλου που κρατάει μια κόκκινη γυάλινη σφαίρα.

Η Sexy Cora έγινε διάσημη ύστερα από την συμμετοχή της στο γερμανικό Big Brother και πέθανε τον περασμένο Ιανουάριο στο χειρουργείο ύστερα από μια επέμβαση αυξητικής στήθους.Επρόκειτο για την έκτη επέμβαση στήθους της Cora που ήθελε να αναβαθμίσει το μέγεθός της σε 34G από το 34F. Για να πετύχει αυτό το τεράστιο μέγεθος, 800 γραμμάρια σιλικόνης εγχύθηκαν στο κάθε στήθος της και κατά τη διάρκεια του χειρουργείου η Cora υπέστη ανακοπή καρδιάς και εγκεφαλική αιμορραγία.

H άτυχη πορνοστάρ αναπαύεται στο Ohlsdorf του Αμβούργου, το μεγαλύτερο νεκροταφείο του κόσμου με 260,000 τάφους. Ο τάφος της Cora είναι από μάρμαρο και γρανίτη και κόστισε 15,000 ευρώ στον σύζυγό της, ο οποίος τώρα καλείται να τον διαλύσει. Οι αρχές του νεκροταφείου θεωρούν ότι η διακόσμηση παραβαίνει τις κατευθυντήριες οδηγίες για την εμφάνιση των τάφων και ότι ο στολισμός πρέπει να μετακινηθεί άμεσα. Ο σύζυγος από τη μεριά του έχει βάλει φρουρούς να τον φυλάνε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ