Εξωγήινη με τρία στήθη κλέβει την παράσταση [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

Εξωγήινη με τρία στήθη κλέβει την παράσταση [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όλα τα μάτια ήταν στραμμένα πάνω στα τρία στήθη της Κέιτλιν Λιμπ όταν έκανε την εμφάνισή της στην αίθουσα που διεξάγεται η Comic Con στο Σαν Ντιέγκο. Η 27χρονη Νεοϋορκέζα υποδύεται την ιερόδουλη με τρία στήθη στο remake τoυ Total Recall που μόλις ολοκληρώθηκε. Και αυτό ήταν, προφανώς, κομμάτι του promotion.

To πρόβλημα είναι ότι η εμφάνιση της Κέιτλιν -κομπλέ με το τρίτο προσθετικό στήθος και αποκαλυπτικό φόρεμα- ήταν τόσο επιτυχημένη που κανείς δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία στις δυο πρωταγωνίστριες της ταινίας, τις Κέιτ Μπέκινσειλ και Τζέσικα Μπιέλ.

Εξωγήινη με τρία στήθη κλέβει την παράσταση [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 0

Το πιο ενδιαφέρον είναι πόσο κοντά έφτασε στο να παίξει η ίδια η Μπέκινσειλ στο να παίξει αυτόν τον ρόλο. Όπως αποκάλυψε «Συζητούσα με τον Λεν (σ.σ. Γουάιζμαν, σύζυγός της και σκηνοθέτη του Total Recall) για το πως δεν ήμουν αρχικά διαθέσιμη για να παίξω στην ταινία. Οπότε μου πρότεινε να παίξω την πόρνη. Στην αρχή είπα ναι, γιατί πήγαινε καιρός από τότε που είχα δει την ταινία και δεν θυμόμουν για το τι πρόκειται. Ευτυχώς που αρνήθηκα. Θα με είχα σκοτώσει η κόρη μου, που πηγαίνει τώρα γυμνάσιο, αν κυκλοφορούσα στην οθόνη με τρία στήθη».

Εξωγήινη με τρία στήθη κλέβει την παράσταση [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 1

Οι φαν περίμεναν πως και πως να δουν από κοντά την Κέιτλιν -πτυχιούχο ψυχολογίας από το πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης- από την στιγμή που κυκλοφόρησε, εδώ και ένα μήνα, το τρέιλερ. Αυτό που την δείχνει να πλησιάζει τον πρωταγωνιστή Κόλιν Φάρελ ντυμένη με ένα κόκκινο πλαστικό σακάκι, να το ανοίγει και να του λέει «Φαίνεσαι να ψάχνεις για κάτι. Μήπως είναι αυτό;». Προσθέτοντας «Θα εύχεσαι να είχες τρία χέρια».

Εξωγήινη με τρία στήθη κλέβει την παράσταση [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 2

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ