Οκτώ σταύλους αγόρασε ο Μπιλ Γκέιτς στην κόρη του για να πάει στους Ολυμπιακούς - iefimerida.gr

Οκτώ σταύλους αγόρασε ο Μπιλ Γκέιτς στην κόρη του για να πάει στους Ολυμπιακούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ολυμπιακή ιππασία είναι το ακριβότερο σπορ των Ολυμπιακών Αγώνων. Για αυτό και διάσημοι μπαμπάδες -από τον Μπιλ Γκέιτς και τον ιδιοκτήτη των Zara Αμάνσιο Ορτέγκα μέχρι τον Μπρους Σπρίνγκστιν- πληρώνουν όσο όσο για να δουν τις κόρες τους «καβάλα».

Μπορεί η Αθηνά Ωνάση να είναι η πιο γνωστή Ολυμπιακή ιππέας, αλλά μάλλον είναι και φτωχότερη (με περιουσία που πρόσφατα υπολογίστηκε σε μόλις 500 εκ. δολάρια). Κάτι που έγινε φανερό σε όποιον βρέθηκε στον ιππικό όμιλο του Palm Beach στην Φλόριντα, εκεί που έγιναν τα προκριματικά για το ποια Αμερικανίδα ιππέας θα πάρει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Στην «εξέδρα» έδωσε το παρών ο Μπρους Σπρίνγκστιν και η σύζυγός του -των οποίων η 20χρόνη κόρη, Τζέσικα, διαγωνιζόταν. Ενώ στο «ρόστερ» επίσης ξεχώριζαν τα ονόματα της 15χρονης Τζένιφερ Γκέιτς (κόρης του Μπιλ Γκέιτς) και της 24χρονης Ντέιζι Τζόνσον (κόρης του Ρόμπερτ Γουντ Τζόνσον, ιδιοκτήτη της Johnson & Johnson).

Όλοι οι παραπάνω για να φτάσουν έως εδώ είχαν δώσει από 800.000 έως 1,6 εκ. δολάρια (τόσο στοιχίζει η Ολυμπιακή προετοιμασία για ένα άλογο), με τον Μπιλ Γκέιτς να κάνει την διαφορά αγοράζοντας έναντι 800.000 δολαρίων μια φάρμα 20.000 τ.μ. με 8 στάβλους για να βοηθήσει την κόρη του.

Οκτώ σταύλους αγόρασε ο Μπιλ Γκέιτς στην κόρη του για να πάει στους Ολυμπιακούς | iefimerida.gr 0

Τελικά το εισιτήριο κατέληξε στην 17χρονη Ρίντ Κέσλερ, κόρη του διευθύνοντος συμβούλου της Αμερικάνικης καπνοβιομηχανίας Lorrilard, η οποία και είναι το νεότερο μέλος που έχει ποτέ συμμετάσχει στην Ολυμπιακή ομάδα ιππασίας των ΗΠΑ.

Ενώ με την Ολυμπιακή ιππασία ασχολούνται ακόμη ενεργά η κόρη του βαθύπλουτου δήμαρχου της Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ και η κόρη του ιδιοκτήτη των Zara Αμάνσιο Ορτέγκα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ