Η ζωή στη Σίλικον Βάλεϊ γίνεται ριάλιτι εκπομπή (βίντεο) - iefimerida.gr

Η ζωή στη Σίλικον Βάλεϊ γίνεται ριάλιτι εκπομπή (βίντεο)

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πώς ζουν, άραγε, όλοι αυτοί οι φτασμένοι και οι επίδοξοι κομπιουτεράδες της Κοιλάδας του Πυριτίου, που βγάζουν εκατομμύρια δολάρια από κάθε λογής εφαρμογές, διευκολύνοντας και συνάμα πολυπλοκοποιώντας τη ζωή μας;

Tην εκπομπή θα την υλοποιήσει το αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι Bravo, γνωστό για την κακή φήμη που το ακολουθεί λόγω των κακόγουστων ριάλιτι σειρών The Real Housewives, Pregnant in Heels και Million Dollar Listing Los Angeles.

Πρωταγωνιστές αληθινοί σπασίκλες στην προσπάθειά τους να επινοήσουν το επόμενο προϊόν ορόσημο.

Στον κατάλογο των παραγωγών συμπεριλαμβάνεται και η Ράντι Ζούκερμπεργκ, αδελφή του ιδρυτή του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ο οποίος λέγεται πως δυσαρεστήθηκε από τον τρόπο που τον απεικόνισαν στην ταινία The social network.

Στόχος της σειράς είναι να αποτυπώσει και να κοινωνήσει το πνεύμα της τεχνολογίας και της σχεδιαστικής καινοτομικότητας που διαπνέει τις ορδές των επιχειρηματιών που εργάζονται νυχθημερόν πίνοντας ανθρακούχο νερό και κάνοντας γιόγκα, απολύτως προσηλωμένοι στο στόχο τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ