Όταν ο Μαρξ διαφήμιζε τα Frostie's της Κellogg's [εικόνα] - iefimerida.gr

Όταν ο Μαρξ διαφήμιζε τα Frostie's της Κellogg's [εικόνα]

Όταν ο Μαρξ διαφήμιζε τα Frostie's της Κellogg's [εικόνα]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα δημητριακά Frostie's της Kellogg's και η μασκότ τους ο Τόνι ο Τίγρης, έχουν θρέψει γενιές και γενιές παιδιών, ιδίως στις ΗΠΑ. Πολλοί διάσημοι υπήρξαν φανατικοί των ζαχαρωμένων νηφάδων καλαμποκιού, μεταξύ των οποίων και ο... Μαρξ.

Όταν λέμε Μάρξ δεν εννοούμε βεβαίως τον φιλόσοφο και συγγραφέα του «Κεφαλαίου» Καρλ Μαρξ, αλλά τον εξίσου διάσημο συνονόματό του Γκράουτσο Μαρξ, τον μεγάλο Αμερικανό κωμικό που μαζί με τον Τσίκο, τον Χάρπο και τον Ζέπο αποτέλεσαν τους «Αδελφούς Μαρξ», το πιο σημαντικό γκρουπ φαρσοκωμωδίας που μεσουράνησε τη δεκαετία του 1930 στο Μπρόντγουεϊ.

Έτσι τη δεκαετία του 1950, ο πλέον διάσημος των Μαρξ, ο Γκράουτσο δεν... άντεξε και ενέδωσε στα διατροφικά κελεύσματα του Τόνι του Τίγρη αφήνωντας πίσω του μια κλασσική πλέον αφίσα, στην οποία μένει εμβρόντητος να παρατηρεί τον Τόνι να του «κλέβει» το μικρόφωνο και να διαφημίζει τα γνωστά δημητριακά.

Όταν ο Μαρξ διαφήμιζε τα Frostie's της Κellogg's [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ