Λήστεψαν τράπεζα στις Σπέτσες με καλάσνικοφ και κράτησαν ομήρους - iefimerida.gr

Λήστεψαν τράπεζα στις Σπέτσες με καλάσνικοφ και κράτησαν ομήρους

Ληστές τράπεζας με καλάσνικοφ κράτησαν ομήρους στις Σπέτσες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία «κινηματογραφική» ληστεία πραγματοποιήθηκε στις Σπέτσες, όταν άγνωστοι εισέβαλαν με καλάσνικοφ στο κατάστημα της Alpha Bank το οποίο βρίσκεται στο κεντρικότερο σημείο του νησιού, εξαφανίστηκαν παίρνοντας χρήματα αλλά και ομήρους.

Όπως μεταδίδει το onair24.gr, οι τρεις δράστες, δύο άνδρες και μία γυναίκα εισέβαλαν στο κατάστημα, απείλησαν τους υπαλλήλους και πήραν λεία που σύμφωνα με τις πληροφορίες κυμαίνεται μεταξύ 50.000 και 150.000 ευρώ.

Φεύγοντας πήραν και ομήρους τους οποίους ωστόσο άφησαν λίγα μέτρα μακρυά από το κατάστημα της τράπεζας. Στην συνέχεια επιβιβάστηκαν σε μηχανές και κατευθύνθηκαν προς την περιοχή των σχολών όπου και στην συνέχεια επιβιβάστηκαν σε ταχύπλοο και φέρονται να έφυγαν προς το Πόρτο Χέλι. Το λιμενικό έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό

Ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Αστυνομία εικάζει πως δεν έχουν καταφέρει να διαφύγουν. Οι Αρχές ψάχνουν για τις μοτοσικλέτες έτσι ώστε να έρθουν ένα βήμα ακόμη πιο κοντά στους δράστες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ