Διαιτητής μέτρησε γκολ «φάντασμα» μετά από υπόδειξη του επόπτη [βίντεο] - iefimerida.gr

Διαιτητής μέτρησε γκολ «φάντασμα» μετά από υπόδειξη του επόπτη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγες ημέρες μετά την απόφαση της FIFA να επιτρέψει την εισαγωγή τεχνολογίας στο ποδόσφαιρο και ειδικότερα σε αμφισβητούμενες φάσεις για το αν η μπάλα πέρασε ή όχι την γραμμή του τέρματος, ένα γκολ «φάντασμα» μέτρησε σε αγώνα του ουκρανικού πρωταθλήματος.

Στο 92ο λεπτό της αναμέτρησης της Ζόρια Λούγκανσκ με αντίπαλο την Μέταλουργκ Ζαπορίζια και ενώ οι γηπεδούχοι βρίσκονταν μπροστά στο σκορ με 1-0, ο επιθετικός τους Λάκι Ινταχόρ βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον τερματοφύλακα, πλάσαρε και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, πάνω στην γραμμή του τέρματος, χωρίς να την περάσει και απομακρύνθηκε. Ο διαιτητής του παιχνιδιού, μετά από υπόδειξη του επόπτη, μέτρησε το γκολ, αποδεικνύοντας για ακόμη φόρα πόσο απαραίτητη είναι η χρήση της τεχνολογίας στο ποδόσφαιρο για να αποφεύγονται τέτοια λάθη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ