Παρουσίασε τον Σωτήρη Νίνη η Πάρμα - iefimerida.gr

Παρουσίασε τον Σωτήρη Νίνη η Πάρμα

Παρουσίασε τον Σωτήρη Νίνη η Πάρμα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Πάρμα παρουσίασε και επισήμως το πρωί της Δευτέρας τον Σωτήρη Νίνη, ο οποίος τόνισε πως νιώθει περήφανος που θα αγωνιστεί με την φανέλα της ιταλικής ομάδας, ενώ υποσχέθηκε να τα δώσει όλα για να πετύχουν οι «παρμέντσι» τους στόχους τους.

«Προς το παρόν ξέρω μόνο λίγες λέξεις στα ιταλικά, αλλά με την βοήθεια των φίλων μου ελπίζω να μάθω γρήγορα», δήλωσε αρχικώς ο διεθνής μέσος στα αγγλικά και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος που είμαι εδώ. Ήθελα να έρθω στην Πάρμα διότι με πίστεψε, παρά τον τραυματισμό που είχα. Είναι σημαντικό να νιώθεις αυτήν την εμπιστοσύνη, όπως επίσης το να είσαι μέλος ενός σπουδαίου συλλόγου. Θέλω να το ανταποδώσω δίνοντας τα πάντα στο γήπεδο. Στους φιλάθλους θέλω να πω ότι πάντα θα τα δίνω όλα, όπως και όλοι οι παίκτες. Οι προσωπικοί στόχοι μου είναι ίδιοι με της ομάδας».

Ο 22χρονος άσος αναφέρθηκε στη συνέχεια για την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό, αλλά και για την οικονομική κρίση που έχει πλήξει την Ελλάδα και έχει πλήξει και το ποδόσφαιρο. «Το να αφήσω τον Παναθηναϊκό ήταν μία απογοήτευση για μένα, αλλά αυτήν την περίοδο υπάρχουν μεγάλα προβλήματα στην χώρα, τα οποία έχουν αντίκτυπο και στην αγορά. Ονειρο κάθε Ελληνα ποδοσφαιριστή είναι να πάει στο εξωτερικό και να αγωνιστεί σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει καλύτερη περίοδος για να φύγεις από την Ελλάδα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ